nl
Login


Login Register
X

There are no products in your shopping cart yet.

Washes zijn een zeer eenvoudige vorm van magie. Gemakkelijk in te voegen in je schoonmaak in huis en voor jezelf of je geliefde in bad of onder de douche. Al onze washes zijn gemaakt met een universele basis. Zij zijn daarom geschikt voor huis en huid.

Onze zeep is gemaakt voor onder de douche of in bad. Wil je er mee schoonmaken in je huis? Brokkel een beetje in je sopwater, en je hebt een perfecte magie voor in je huis. Baden en douchen met je zeep? Volg dan de gebruiksaanwijzing voor washes in de badkamer!

De wash wordt gebruikt voor het reinigen van de vloer, maar ook goed te gebruiken voor het reinigen van kastjes, drempels, deuren etc. Je kunt de wash het beste wekelijks gebruiken in een sopje.

Probeer zoveel mogelijk oppervlaktes mee te nemen, waaronder drempels en raamkozijnen. Als je af wilt laten nemen werk je van voor naar achter en van boven naar beneden in je huis. Wil je laten toenemen dan werk je van achteren naar voren en van beneden naar boven.

Zodra je klaar bent met een kamer zet je het raam open. Laat de ramen een tijdje open staan. Woon je op 1 verdieping dat is vanaf je voordeur naar achteren werken de beste manier. Vergeet niet je voordeur en je stoepje.....

Omdat je niet wilt dat er nog meer rommel en vervelende situaties je huis in komen dan is het gebruikelijk om de hal bij de voordeur goed schoon en opgeruimd te houden. Dit is de plek waar je binnen komt en aangezien zaken elkaar aantrekken wil je dat alleen opgeruimde en gereinigde zaken je huis in komen.

De zeep is voor dagelijks gebruik. Daarbij geld hetzelfde principe: wil je zaken laten toenemen dan was je van de voeten naar je hoofd, wil je zaken af laten nemen dan was je van je hoofd richting je voeten. Als het lukt vang je wat van het was water op en dat laat je achter op een kruispunt. Gewoon  weggooien en niet meer kijken als je weg loopt.


Display:
 


Loading...
Lucky Soap, 6 blokjes
€ 6,90

Price per stuk

Blessing Soap, 6 blokjes
€ 6,90

Price per stuk

Banishing soap, 6 blokjes
€ 6,90

Price per stuk


Meer informatie? Klik dan op één van deze linkjes:
 


Kom je er nog steeds niet uit? Vul dan het contactformulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie!
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.