nl
Login


Login Register
X

There are no products in your shopping cart yet.

Fiery Wall Hoodoo
Fiery Wall Parfum

Fiery Wall is een geweldige bescherming tegen negatieve invloeden en is gemaakt van een mix van beschermende en afwerende kruiden en planten.

€ 7,90
Price per stuk

Stock : 11

Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Deze hoodoo klassieker is nu ook verkrijgbaar bij Wendy Roses Brews, geleverd in een handig flesje. Deze parfum bevat alle ingrediënten ter bescherming van kwade bedoelingen en mensen, kwaadsprekerij en is een sterke bescherming in diverse situaties.

Fiery Wall is een geweldige bescherming tegen negatieve invloeden en is gemaakt van een mix van beschermende en afwerende kruiden en planten. Deze bescherming valt binnen de werking van deze parfum: bescherming vanuit het element vuur, tegen vervloekingen en bezweringen, pech, kwaadsprekerij en zwarte magie.


Fiery Wall magie

Schrijf de naam van degene die beschermt dient te worden op een papiertje en besprenkel deze met de olie. Draag het papiertje bij je. Druppel je ramen, deuren, auto en alle plaatsen waar je beschermt wilt worden. Besprenkel kaarsen, juwelen, je schoenen en handen. Zeer geschikt als beschermende parfum olie.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.