nl
Login


Login Register
X

There are no products in your shopping cart yet.

Hex Breaker Hoodoo Oil
Hex Breaker Parfum

Deze parfum bestaat uit een breed scala aan kruiden, beschermende poeders, roots en kruiden om je te beschermen tegen allerlei kwaad, verkeerde handelingen en vervloekingen in het leven.

€ 7,90
Price per stuk

Stock : 12

Quantity: 
Order
Add to wishlist
 

Als je een parfum nodig hebt om zwarte magie snel en effectief om te keren, dan is dit wat je zoekt! Voor alle rituelen en spreuken die hexen, zwarte magie en negatieve energie afweren. De parfum is gemaakt met de bedoeling om alle hexes te stoppen en gestopt te houden. Zorg ervoor dat je alle kaarsen en items die met deze parfum worden gebruikt op de juiste manier worden verwijderd. Begraven ver van je huis, of in stromend water gooien zijn bekende manieren om met magische resten om te gaan.

Deze parfum kan ook worden gebruikt als een noodsituatie om magie "ongedaan maken",als je een spreuk hebt gedaan die fout gaat en een negatief effect heeft. Deze omkeringsmagie hoeft niet alleen voor zwarte magie te worden gebruikt. De parfum wordt dan gebruikt voor elke soort magie die fout is gegaan. Doe je ritueel opnieuw, alleen begin je nu bij je laatste stap, en werk je terug naar de eerste stap. Gebruik de parfum tijdens elke stap door je gebruikte items te zalven of het zalven van de kaarsen waarmee je hebt gewerkt. Ook nu geld: begraven ver van je huis, of in stromend water gooien na het voltooien van je omkering magie.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.