Testimonials

Lieve Wendy, jij bent echt een fantastische vrouw je bent een groot medium je voelt echt aan wat er nu nodig is en ik raad iedereen aan die het moeilijk heeft met jou contact op te nemen jou producten zijn subliem.

Proficiat met je mooie uitgebreide website.

RitaLieve Wendy! Prachtige ,krachtige en leuke spulletjes ! De liefde kracht en magie in de producten voel je gewoon stromen! 

Veel liefs MelvinDank je wel voor het snel verzenden van mijn pakje. Nadien heb ik er nog een besteld. Wat werken jouw spullen vlug en krachtig, dat merkte ik al heel vlug. Mijn partner gaf aan met mij verder te willen, na het eerste gebruik. Maar in de tussen tijd kwam zijn ex vriendin weer in beeld. Maar helaas, hij gaat weer voor zijn ex-vriendin. Ik voel nu wel dat het is goed zo. Liever een partner die voor 100% voor mij gaat, dan een twijfelaar.

Marion


 

Ik heb nu in korte tijd verschillende bestellingen gedaan....vanaf de eerste bestelling merkte ik namelijk (precies zoals je ook schreef) dat je allemaal "kleine mazzeltjes" kon opmerken, als de magie z'n werk deed.
 
Dat klopt! Ik kan nog niets concreets zeggen over de zaken waar ik de producten daadwerkelijk voor heb gekocht (o.a. de come to me olie om de aandacht te trekken van een speciaal iemand en de do as I say olie olie voor een juridische kwestie), maar dat er allemaal dingen die eerst heel moeizaam gingen, nu opeens zonder teveel gedoe opgelost worden vind ik wel heel erg opmerkelijk! En ja, het lijkt inderdaad ook of die ene persoon extra belangstelling voor me heeft nu, maar dat moet de tijd uitwijzen of het echt zo is.
 
Ik ben nu al heel erg tevreden en laat zeker nog even een berichtje achter als het inderdaad allemaal lukt. Bedankt voor je krachtige en mooie producten Wendy!  


Rabia


By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »